Om Kaffe Journalen

Kaffejournalen startade 2021 efter att jag ville förstå mer om kaffe och som en del av lärandet också dokumentera det för andra. Sedan dess har sidan vuxit och innefattar idag recensioner, guider och artiklar om allt möjligt som rör kaffe. Det kan vara att jag läser på om bästa kaffekvarnen och sedan skriver en artikel, eller testat olika caféer i Stockholm eller Göteborg.

Jag är samtidigt ingen expert eller barista som kan allt, utan mer en amatör på samma nivå som du som kanske läser just nu. Förhoppningsvis är jag kanske nåt snäpp kunnigare, men man ska komma ihåg att även om det finns väldigt mycket kunskap om kaffe och bryggning så är det i slutändan ens egna smak och tycke som är avgörande för om något är gott eller inte. Med det så hoppas jag att du finner sidan intressant och att den hjälper dig att hitta det du letar efter.

Tack för att du besöker oss,
Daniel


Företagsinformation

Sidan ägs och drivs via mitt företag Makten AB för att underlätta samarbeten och driften. Vi är ett litet sidoföretag som återfinns i Göteborg. Här är ytterligare information om du vill veta mer:

Makten AB
Organisationsnummer: 559045-6728
Bolagsform: Aktiebolag

Adress:
C/O Daniel Falk
Östra Skansgatan 8B
413 21 Göteborg, Sverige

Kontakt

Är du intresserad av att komma i kontakt med oss för frågor eller samarbeten så kan du göra det via vårt hej[snabela]kaffejournalen.se

Länkbyten

Vi är öppna för flera olika typer av länkbyten och annonsering där våra andra sidor också kan vara del i bytet.

matbloggar.nu